Повернутися до новин
НА ФІНІШНІЙ ПРЯМІЙ ДО ВИПУСКУ: СЛУХАЧАМ 64-ГО КУРСУ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ АКАДЕМІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВРУЧИЛИ ЇХ ПЕРШІ В ЖИТТІ ШЕВРОНИ

Тепер на рукавах і їх кітелів з’явився символ, що об’єднує усю самовіддану і професійну родину Академії патрульної поліції… Відсьогодні слухачі 64-го потоку – із спеціальними нашивками на форменому одязі.

Свої перші у житті шеврони під час ранкового урочистого церемоніалу отримали ще 108 здобувачів освіти нашого закладу. Це значить, що впевненими кроками до завершення професійної підготовки поліцейського нині йдуть 85 хлопців та 23 дівчини. На сьогоднішній день усі вони довели, що гідні честі носити на своєму плечі нарукавний знак Академії, а значить і гідні довіри загалом. Так тримати! Але пам’ятайте: попереду ще іспити і величезна відповідальність як перед собою, так і перед викладачами, що передають вам такий унікальний власний досвід та величезний багаж знань.

Вітаємо групи ПП-205, ПП-206, ПП-207, ПП-208 і ПП-209 із ще одним перетнутим рубежем у навчанні!

Носіть із гідністю! Крокуйте далі впевнено та ані на мить не забувайте про три головні принципи, що з першого дня прививають вам у Академії.

Тільки чесність!

Тільки професіоналізм!

Тільки самовідданість!