Повернутися до новин
ВІД ІСТОРИЧНИХ ДО ПСИХОЛОГІЧНИХ: БІБЛІОТЕЧНИЙ ФОНД АКАДЕМІЇ ПОПОВНИВСЯ НОВИМИ КНИЖКАМИ

На поличках книгозбірні Академії патрульної поліції – поповнення. Нині тут представлена виставка нових друкованих надходжень. Отримати їх у тимчасове, але довготривале користування вдалося завдяки налагодженим партнерським відносинам з іншими міськими бібліотеками.

До чергової партії книжок увійшла історична, психологічна та художня література. Тут тобі і всеохоплюючі та сповнені деталей романи Юрія Щербака, і реалістичні подорожі за лаштунки великої політики Сергія Плохія. Є і бестселери Умберто Еко – детективна література, що порушує центральне питання філософії: «хто все це зробив?». Крім вищезазначеного, до уваги читачів пропонується також заснований на реальних подіях роман-трилер Сергія Лойка, романи в жанрі «реальних історій» Світлани Талан, захопливі історії Ю Несбьо та Петера Хьога, історичні романи Юрія Липи, Романа Іваничука та Миколи Вінграновського тощо.

Дякуємо Публічній бібліотеці ім. Лесі Українки за надану в тимчасове користування літературу. А нові книжки чекають на своїх читачів з числа здобувачів освіти і працівників Академії.