Повернутися до новин
ПІВМАРАФОН НЕЗЛАМНОСТІ 2024: АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ДОЛУЧИЛАСЬ ДО НАЙМАСШТАБНІШОЇ БІГОВОЇ ПОДІЇ УКРАЇНИ

Біг сьогодні - це не тільки важливий інструмент для підтримки фізичного та психологічного здоровʼя нації, а ще й - спільна мета тисячів українців, обʼєднаних бажанням допомогти воїнам ЗСУ. Тому підтвердженням став Київський півмарафон Незламності 2024, до якого минулої суботи долучились представники Академії патрульної поліції.

Ця масштабна бігова подія, організатором якої є Run Ukraine, відбувається вже в 14-й раз.

Загалом півмарафон за два дні зібрав 5500 учасників, серед яких Академію представляли 10 бігунів з числа слухачів, працівників та керівництва закладу. У перший день заходу на території Експоцентру «ВДНГ» відбулися забіги на дистанціях Миля Незламності, 5 та 10 км. Останні і долали наші спортсмени.

По завершенню заходу всі учасники-фінішери отримали символічні медалі. Цьогоріч вона підкреслює переплетіння символів цінностей Київського півмарафону Незламності 2024: столиці, яка єднає бігунів зі всієї країни та світу.

Результатом найбільшого благодійного півмарафону країни цьогоріч стали зібрані 2 млн гривень. Кошти підуть на спецобладнання для медичного добровольчого батальйону «Госпітальєри», який бере участь в російсько-українській війні з 2014 року. «Госпітальєри» сьогодні займаються наданням першої медичної допомоги та евакуацією поранених воїнів з найгарячіших ділянок фронту. А тому потребують таких необхідних кисневих концентраторів для військових цілей SAROS 3000.

Працюємо на Перемогу! Продовжуємо самовдосконалюватись і закликаємо наших підписників до здорового способу життя! До речі, для прихильників активного відпочинку 27-28 квітня у київському парку Муромець відбудеться мультиспортивний захід, який поєднує кросовий біг, велокрос заїзд та дуатлон.