Повернутися до новин
НЕ ПРИПИНЯЄМО ДОПОМАГАТИ ВІЙСЬКУ: ЗАВДЯКИ ПІДТРИМЦІ АКАДЕМІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ІТ-КОМПАНІЯ EVO ПЕРЕДАЛА СИЛАМ ОБОРОНИ ДРОНІВ НА БІЛЬШ НІЖ 600 000 ГРИВЕНЬ

Не припиняємо допомагати війську: завдяки підтримці Академії патрульної поліції ІЕ-компанія EVO передала Силам оборони дронів на більш ніж 600 000 гривень

Давні друзі Академії – ІТ-компанія EVO продовжують серію благодійних івентів, спрямованих на підтримку Збройних сил України. Йдеться про аукціони, за виторговані кошти з яких, закуповуються дрони на фронт для українських захисників. Днями пройшов вже 9-ий такий доброчинний вечір. Цього разу – у стилі епохи Великого Гетсбі.

За традицією, серед лотів на аукціоні був представлений сертифікат-запрошення на екскурсію до Академії патрульної поліції. Це шестигодинний інтертеймент, який включає в себе опанування знань тактичних прийомів, надання першої медичної допомоги, екстремального водіння, відвідування мультимедійних тирів, занурення у традиції нашого закладу освіти і не тільки. Такі візити встигли запасти в серце учасникам попередніх аукціонів, що вже побували у стінах нашого закладу.

«Разом в дружній співпраці із Академією патрульної поліції ми вже передали Силам Оброни дронів на більш ніж 600 тисяч гривень, адже лот брав участь у шести аукціонах. Вже кілька десятків наших колег побували в гостях у Академії. Дуже пишаємось цією співпрацею та захоплюємось цінностями й підходами сучасних поліцейських. Це люди, на яких хочеться рівнятися», – наголосили організатори благодійного вечора.

Загалом, під час чергового заходу в підтримку Сил оборони IT-компанії EVO вдалось зібрати 2 300 000 гривень. Це значить, що ще зо два десятки безпілотників полетять на фронт допомагати воїнам України нищити російського ворога.

Дякуємо, нашим друзям за благочинні ініціативи і вже готуємо для вас нову захоплюючу екскурсію нашою Академією.