Повернутися до новин
ЗАДЛЯ ВСЕБІЧНОЇ ПІДТРИМКИ ОБДАРОВАНОЇ МОЛОДІ: АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ СТАЛА ПАРТНЕРОМ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ПЕРЕГОНІВ ДРОНІВ

Академія патрульної поліції стала партнером та базою для проведення одноденних Всеукраїнських учнівських перегонів дронів на кубок Незалежності. В змаганнях, організатором яких виступила Київська Мала академія наук, брала участь обдарована молодь з числа представників закладів загальної середньої освіти, професійної та фахової передвищої. Зареєструватися, аби перевірити свої навички з управління дистанційно керованими апаратами, могли учасники наукового Відділення безпеки та оборони Київської МАН віком від 11 до 18 років.

Загалом, в учнівських перегонах такого роду виявили бажання позмагатися декілька десятків дітей з різних куточків України. Це здобувачі освіти Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою й учні шкіл з Дніпропетровської, Чернігівської, Вінницької та Київської областей.

За результатами змагань, переможний кубок Незалежності Всеукраїнських учнівських перегонів дронів виборов Андрій Крисюк – здобувач освіти «Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою». І та ІІ місця перегонів посіли вихованці цього ж закладу освіти – це Владислав Ляшко та Марина Карпенко відповідно. А ІІІ місце закріпилося за здобувачем освіти Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ» – Андрієм Алєксєєвим. Вітаємо переможців та учасників змагань й бажаємо нових перемог!

Довідково: унікальне Відділення безпеки та оборони в структурі Київської Малої академія наук учнівської молоді діє з 2018 року. Останні роки Академія патрульної поліції є одним з трьох ключових його партнерів у питаннях науково-дослідницької складової та практичного досвіду. Підтвердженням цьому з початку 2022-го і є спільний інноваційний проєкт за напрямком управління дистанційно керованими апаратами.