Повернутися до новин
РАНОК – З УРОЧИСТОСТЕЙ: СЛУХАЧІ 72-ГО КУРСУ АКАДЕМІЇ ОТРИМАЛИ ШЕВРОНИ, А ЗДОБУВАЧІ 74-ГО ПОТОКУ ВПЕРШЕ ВИЙШЛИ НА ШИКУВАННЯ В ОДНОСТРОЇ

Перший вихід в однострої, як і отримання першого шеврону – такі очікувані та щемкі моменти для кожного майбутнього поліцейського. Сьогодні їх пережили здобувачі освіти 72-го і 74-го курсів Академії патрульної поліції.

Відтак, традиційними оплесками на плацу під час ранкового шикування його учасники зустрічали слухачів груп ПП-248 – ПП-251. Саме ці 87 молодих і завзятих слухачів вперше одягнули поліцейську форму, яка вже ідентифікує їх як тих, хто прийняв для себе безповоротне рішення стати на шлях служіння українському народу та обрав майбутню професію не як роботу, а як стиль життя. Крім цього, під час цієї частини церемоніалу командирам зазначених груп начальник Академії пов’язав на плече червону стрічку, що символізує їх лідерські якості та прагнення й вміння нести відповідальність під час навчання не тільки за себе, а і за свою команду.

«Поліцейський однострій це не просто уніформа. Це візуальна ідентифікація вас як тих, хто готовий будь-якої хвилини прийти на допомогу людям, які її потребують. Тож, тримайте форму в чистоті. І нехай такими ж чистими будуть ваші думки і діяння!», – звернувся до 74-го курсу очільник Академії Вадим Лісничук.

До форми поліцейського вже встигли звикнути здобувачі освіти 72-го потоку. Тож, сьогодні вони почули заповітну настанову «Носи із гідністю!», адже для груп ПП-239 – ПП-242 прийшов час нового етапу професійної підготовки. Це отримання нарукавного знаку Академії. Аби мати право носити шеврон на плечі, наші слухачі складають іспити. Успішно це вдалося зробити 21-й дівчині та 50-ом хлопцям. Вони носитимуть цей нарукавний знак до самого випуску, а потім змінять його на шеврон підрозділу, в якому служитимуть.

Вітаємо 72-й та 74-й курси із визначними у їх житті подіями та бажаємо залишатися гідними довіри людьми!