Повернутися до новин
«СПОРТИВНА ГОРДІСТЬ»: У СТІНАХ АКАДЕМІЇ ЕКСПОНУЄТЬСЯ НОВА ВИСТАВКА ПРО ДОСЯГНЕННЯ ВИКЛАДАЧІВ ТА ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

Золоті, срібні й бронзові медалі, кубки й інші відзнаки на тлі світлин тренувань і змагань та церемоній нагородження переможців. Все це нині представлено в бібліотеці нашого закладу освіти, що давно стала культурним простором для усіх учасників освітнього процесу.

Відкрили виставку, провівши зустріч зі своїми слухачами та працівниками Академії викладачі циклу тактико-фізичної підготовки. Це Олег Горошочек і Оксана Мущинська – призери багатьох змагань з джиу-джитсу як національного, так і світового рівнів.

Спортсмени-професіонали розповіли про історію цього японського бойового мистецтва – давнього, унікального й особливого тим, що не передбачає прямий опір супернику, а направляє його дії в потрібне русло з допомогою свідомої податливості.

Відтак, під час заходу присутні дізналися про відмінності джиу-джитсу від інших видів єдиноборств, про його тонку східну філософію, що гармонійно розвиває в людині не тільки фізичну, а й духовну силу, яка допомагає впоратися з будь-якими негараздами, досягати гармонії з навколишнім світом і з самим собою.

Академія патрульної поліції пишається тим, що викладачі, які не раз доводили свій високий рівень підготовки, демонструють слухачам приклад наполегливості й сили духу, діляться досвідом, щоденно навчають майбутніх поліцейських та удосконалюють їх фізичні навички, необхідні на службі.